T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KARABAĞLAR - Şehit Muhtar Mete Sertbaş Ortaokulu

HAKLARIMLA BÜYÜYORUM PROJEMİZİ İLÇE MÜDÜRÜMÜZE TANITTIK...

Şehit Muhtar Mete Sertbaş Ortaokulu öğretmenlerinden Hülya ZENGİNOBUZ  e-Twinning projesi kapsamında ‘’Haklarımla Büyüyorum’’hazırladıkları projelerini ilçe milli eğitim müdürü Metin Ender KARABULUT’a tanıttı.

Şehit Muhtar Mete Sertbaş Ortaokulu müdürü Özer ÖZGÜR ve müdür yardımcısı Efraim YURDAKUL’un da katıldığı müdürlük ziyaretinde projeyi hazırlayan öğretmenimiz ve öğrencilerinin katılımıyla projeleri ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender KARABULUT’a bilgi verdi.

Haklarımla Büyüyorum e-Twinning projesini yürüten öğrenciler, projeleri ile insan hak ve özgürlükleri konusunda bilgi sahibi olan,hak ve özgürlüklerinin farkında, insani değerleri bilen, dijital dünyaya ayak uyduran aktif bireyler olmayı hedeflediklerini açıkladılar. 

İlçe Milli Eğitim müdürü Metin Ender KARABULUT ,projeleri ile Avrupa Kalite Etiketi için aday durumunda olan Şehit Muhtar Mete Sertbaş Ortaokulu müdürü, öğretmenimizi ve öğrencilerini kutladı. Öğrencilerin projelere katılımını taktir etti ve gelecekte onlara büyük faydalar getireceği düşüncesini taşıdığını belirterek başarılarının devamını diledi.

İlçe Milli Eğitim müdürü Metin Ender KARABULUT ‘a hoş sohbeti ve nazik misafirperverliği için çok teşekkür ederiz.

18-01-202418-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 13:29 - Görüntülenme: 95
  Beğen | 0  kişi beğendi